Sommerskole – Båtførerprøven
Jun
28
to Aug 9

Sommerskole – Båtførerprøven

Du som er fylt 14 år kan ta båtførerprøven, men du får ikke «lappen» før du fyller 16. Vi vil i sommer tilby deg en ukes opplæring, med teori og praksis slik at du kan ta eksamen på slutten av uken.  Det vil ligge inne teori (sjøveisregler, navigasjon mm), praktisk kjøring av båt, sjømannskap, knuter, livredning, førstehjelp og mye mer. 

I tillegg vil vi nok finne tid til litt bading, litt seiling og annen moro på Blakstadtangen.

Vi har ikke satt en spesifikk aldersgrense, så bare du har fylt 14 år så er du velkommen.

Vi vil kun arrangere sommerkurs i uke 27 i 2019, så her gjelder det å være raskt ute! Dersom det blir mange deltagere så kan vi dele vi inn i to grupper. Disse vil veksle på med teori og praksis, før og etter lunsj.

Har du en venn, søsken et barn eller et barnebarn som trenger dette så gi tips ham om dette tilbudet. 

Hvis du / dere er interessert så meld dere på via denn linken:

https://www.deltager.no/batforerprovensommerformiddag 


View Event →
«Seile Sammen»
Jun
14
to Jun 30

«Seile Sammen»

I erkjennelsen av at solo-seiling i en liten jolle på et stort hav kan være en utfordring for en del barn, har vi tenkt å introdusere konseptet «seile sammen» våren 2018.  

Tanken er at 2 – 3 barn i alderen 7 – 11 og eventuelt også voksne / foreldre / besteforeldre (klarer vi tre generasjoner i en båt?) seiler sammen med en instruktør i en større båt.  Dette vil gi økt trygghet for barn, og kanskje også for foreldrene.  Det vil gi barna en mer sosial plattform, og det muliggjør en langsom tilnærming til jolleseiling.  Når instruktøren, i samråd med barn og foreldre mener at tilstrekkelig trygghet er oppnådd vil man langsomt gå over til å håndtere en jolle på egen hånd.  Og det vil være mulig å gå tilbake til «stor båt» hvis man ønsker det.  Og samtidig får også de voksne / foreldre innsikt i seiling, og kanksje lyst til å lære med ved å ta et rormannskurs-  
Avhengig av interessen vil vi kunne bemanne 2-3 større båter, og dermed ta imot opptil 7-9 barn og 3 voksne.  Tilbudet vil da inkludere seiling på torsdager i ca 10 uker (5 uker før ferien, og fem uker etter ferien).

Hvis du / dere er interessert så finner dere påmelding på: https://www.deltager.no/trening_seile_sammen


View Event →
Sjøsprøyt
Jun
10
to Jun 30

Sjøsprøyt

Påmelding til Sjøsprøyt 2018 har åpnet!

Påmeldingen skjer på deltager.no. Oversikt / link til alle våre arranggementer / kurs / trening finner du under Arrangementer (toppmeny til høyre).  Du kommer direkte til påmelding for SjøSprøyt ved å følge denne linken; http://www.deltager.no/sjosproyt (åpnes i nytt vindu)

Les mer om Sjøspryt her:

https://askerseilforening.klubb.nif.no/arrangementer/sjosproyt/Sider/Hjem.aspx

View Event →