optimist.png

Optimist

Seiling er en aktivitet du kan drive med hele livet, og en aktivitet for hele familien. Jolleseilerne blir fortrolige med sjøen og de lærer å bli trygge i båt. De blir flinke til å konsentrere seg og utvikler selvstendighet som ”skipper på egen skute”.

De yngste jolleseilerne er avhengige av at foreldrene stiller opp og hjelper til med transport, påkledning, rigging, sjøsetting, opptak, spyling og rydding. Klubben legger derfor stor vekt på det sosiale og at hele familien skal trives med seiling som aktivitet. At mange setter pris på det sosiale fellesskapet i klubbens jollemiljø får vi ofte tilbakemelding på.

Aktivitetene til Jollegruppa foregår fra tidlig vår til sene høsten. Trening og treningsregattaer er for de fleste tirsdag og torsdag kl. 18.00–20.00 på Blakstadtangen, for noen klasser mandag og onsdag. Lengden på sesongen tilpasses erfaring og ambisjonsnivå.

Merk at alle treningsaktivitetene i seilforeningen forutsetter medlemsskap. For nybegynnere er første års medlemsskap inkludert i ikkemedlemsprisen.

Merk også at oppstilling/opplag av joller på Tangen (sommer eller vinter) som ikke tilhører trenende seilere forutsetter betalt opplagsavgift.

Påmelding under bilde

Nybegynnerkurs 02 (907x450).jpg